Axiom Test Drive

 

Ha 110%-ig elégedett vagy a jelenlegi implantátumrendszereddel és szállítóddal, azonnal szállít, a sebészi tálcája elfér egy tenyérben, a csontpótlót és a steril sebészi szetteket pedig ajándékba kapod, akkor kérlek ne is olvasd tovább!

Ha azonban úgy érzed, van kompromisszum a jelenlegi választásod hátterében, és kipróbálnál egy olyan rendszert, amivel jobban járnál, akkor a legjobb helyen vagy.

Ha azt hiszed, hogy a svájci órák a legjobbak, akkor hadd mutassuk be neked azt a céget, amelyiktől a precíziós alkatrészeket veszik. Ez az Anthogyr. Az a cég, amely emellett beszállítója az Airbus-nak és gyárt alkatrészeket vadászrepülőkhöz, de még űrhajókhoz is.

Beszélgethetnénk még róla, hogy milyen jók az implantátumaik, de legjobb, ha magad tapasztalod meg.
Ezért dolgoztuk ki az AXIOM teszt-drive programot. Minden elkötelezettség nélkül kipróbálhatod a rendszert, úgy, hogy mindent mi adunk hozzá: az implantátumot, a fejet, a sebészi tálcát, a lenyomati és labor eszközöket. Neked csak a beteget kell kiválasztanod.

Mindezt úgy kínálom neked, hogy még nem is vagy az ügyfelünk. Most egy pillanatra kérlek, gondold át – mennyire járhatnak jól a legjobb ügyfeleink. Mi lenne, ha csatlakoznál hozzájuk?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és már küldjük is a vouchert.

 

 

Axiom Test-Drive

 

Ellenörző kód

voucher