Lézerképzés

lézer a gyakorlatban

A többiekkel ellentétben mi nem csak beszélünk róla, de azt is megmutatjuk, hogyan használd a gyakorlatban.

 

Időpont: 2018.10.26.   Kezdés: 9 órakor
Helyszín: Min-Dent 69 Bt   1073 Budapest, Erzsébet krt 8. 12-es kapucsengő
Részvételi díj: Elméleti képzés laborgyakorlattal: Br. 91.440 Ft
A rendelői gyakorlat opcionálisan választható, melyet előre egyeztetett időpontban tartunk meg. A választható szakterületek: fotodinámia, endodoncia, paradontológia és fogfehérítés.
Rendelői gyakorlat részvételi díja: Br. 29.000 Ft
Kreditpont: 6
Miről lesz szó?

A képzés betekintést ad a fogászati lézerterápia alapfogalmaiba, biztonsági kérdéseibe, a legújabb eljárásokba, a legújabb kutatások eredményeibe, és a legújabb eszközök kínálta lehetőségekbe.

Kiemelt témák

Infra PDT-vel kombinált gyökérinfiltrációs technika: non invazív eljárás a gg. complicata hatékony kezelésére – obstruált gyökércsatorna esetén is.

Legújabb eljárások, és technológiák a periimplantitis hatékony kezelésére: egy, a „Clinical Oral Investigation”-ben megjelent 2017-es áttekintő tanulmány szerint az implantátumokra vetítve a periimplantitis prevalenciája 12,8 %. Ez 19.200 – 23.040 periimplantitiszes esetet jelent évente csak Magyarországon és ez nem csak a szájsebészeket érinti

Lézerek az implantológiában

A fotodinámiás terápia legújabb eljárásai, és felhasználási lehetőségei az endodonciában, parodontológiában, gyermekfogászatban, szájsebészetben, valamint az implantológiában.

Kiknek ajánlott?

Azoknak, akik úgy gondolják, ideje valami különlegeset nyújtani a pácienseiknek, olyat, amelynek előnyeit a betegek közvetlenül is megtapasztalhatják, így könnyen megértik, és elismerik, hogy itt valami olyat kaptak, ami az átlagnál magasabb színvonalat képvisel.

Azoknak, akik a praxisuk fejlesztését nemcsak egy eszköz megvásárlásában látják, hanem hajlandók időt és pénzt áldozni arra, hogy azt mind szakmai, mind üzleti szempontból tökéletesen ki tudják aknázni.

Azoknak, akiknek már van lézer készüléke, de úgy érzik, ezt a tudást még nem osztotta meg velük senki”.

 Órarend:

• A lézerfény fizikája
• A Lézer használatának biztonsági szabályai
• A sebészeti lézerek alkalmazásának lehetőségei a fogászatban
• A lézersugár hatása az élő szövetekre
• Lézerek az implantológiában
• A különböző lézerek felhasználási lehetőségei
• A fotodinámiás terápia fizikai és biológiai alapjai
• A különböző fotodinámiás rendszerek tulajdonságai, korlátai és felhasználási lehetőségei
• A fotodinámiás terápia a gyakorlatban: endodoncia, szájsebészet, parodontológia, cariológia, implantológia – esetek, modszerek, beállítások
• Gyakorlat
• Tesztvizsga

Jelentkezés lézerképzésre

 

Ellenörző kód

Mire számíthatsz, ha eljössz?

Hatékony tudásra és eszközökre, amelyek előre viszik a praxisodat.

A szakmai részleteken túl azt is megtanulhatod, hogyan tudod használni a legújabb technológiákat, így a betegeidnek is kellő magabiztossággal fogod ajánlani.

Olyan tudást és eszközöket adunk a kezedbe, amely megkülönböztet a versenytársaidtól. A betegek téged fognak választani, mert többet, jobbat nyújtasz nekik.

A megfelelő eszközválasztás és annak ismerete, hogy hogyan tudod eladni az azzal nyújtott szolgáltatásodat, le fogja rövidíteni a megtérülési időt, így a befektetésed valóban pénzt hoz a házhoz.

Hatékonyabb időbeosztás. A megfelelő eszközök tudatos használata órákat fog jelenteni akár napi szinten, ami havonta akár egész napokká duzzadhat. Vállalhatsz több beteget és kereshetsz több pénzt, vagy több időt szentelhetsz a magánéletednek, hobbidnak.

A legújabb technológiák ismerete, használata emelni fogja a presztízsedet. A betegek jobban fognak értékelni, többen fognak téged választani, a praxisod bővülni fog.

 

10 jó érv, amiért érdemes eljönni

1.  Valóban használható tudást kapsz
2. Olyan előadóktól tanulhatsz, akik csinálják is (nem csak tanítják)
3. A legjobban megtérülő befektetés mindig a saját tudásod fejlesztése
4. Hasznos üzleti és marketing tippeket is kaphatsz
5. Ez az egyetlen, gyakorlatot is kínáló lézerképzés
6. A képzésed árát levásárolhatod
7. Kreditpontot kapsz kötelezően választható kategóriában
9. A limitált létszámnak köszönhetően személyes konzultációkra is lehetőség van
10. A segítségünkkel rengeteg pénzt kereshetsz

 

Te most azt gondolhatod:

„Igen, de nincs időm.”

Sokan vagyunk így ezzel. Gondolj bele, mindössze egy napodat kell rááldoznod, és ezt akár egy hónapon belül visszakaphatod a jobb hatékonyság révén.

„Igen, de béna vagyok az ilyen kütyükhöz és ez ciki.”

Ugyan ki előtt? Mind azért leszünk ott, hogy tanuljunk. Van persze egy másik megközelítés is: gondold át, mennyi időd van a nyugdíjig. Vajon mekkora az esélye, hogy „megúszd” az új technológiák elsajátítását. És mekkora az esélye annak, hogy visszafejlődik a világ? Ha a soha nem alternatíva, akkor meg jobb előbb, mint később.

 „Igen, de ezek biztos rám akarnak majd sózni valamit.”
Így van. De semmi sem kötelező.

„Igen, de úgysincs pénzem fejlesztésre.”

Pénzből sosem elég. Szerencsére az új pályázati lehetőségekkel akár 65% vissza nem térítendő támogatáshoz juthatsz, de van olyan konstrukció is, ahol 10% önerő is elég lehet.

„Igen, de az én praxisomban úgysincs kereslet erre.”

Ez bizonnyal helytálló kijelentés a jelenre nézve, de ne feledd, a kereslet nem keletkezik magától. Szerinted hányan keresnek Lexust egy Suzuki kereskedésben? Akkor a Suzuki kereskedő okoskodhat úgy, hogy Lexusra nincs igény?

Találkozzunk és garantáltan olyan tudást kapsz, amelyet ha jól alkalmazol, igen gyorsan készpénzre és szabadidőre válthatsz.

A tudatos praxisépítés valóban kifizetődő.

 

Jelentkezés lézerképzésre

 

Ellenörző kód